[wxPython] wxPython installation

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[wxPython] wxPython installation

Dr. Gottfried Olbrich
Hi all,

I am working on a PII with 300 MHz, using SuSE 6.3 and KDE 1.1.2.

I installed wxGTK 2.1.11 and wxPython 2.1.11 and did some tests. The
wxGTK tests (samples) worked as they should, however, every time I
touched a python program, one of the provided demos or of my own
programs I got the error message:

.../wxmodule.so: undefined symbol : __pure_virtual

Can anybody help me or tell me what I did wrong ?

Gottfried


-------------------------------------------------------------------------
Dr. Gottfried Olbrich
MPI fuer Strahlenchemie                          Tel: ++49(0)208 306
3696
Stiftstrasse 34-36                               Fax: ++49(0)208 306
3951
D-45470 Muelheim/Ruhr                  email:
[hidden email]
-------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
wxPython-users maillist  -  [hidden email]
http://starship.python.net/mailman/listinfo/wxpython-users



Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [wxPython] wxPython installation

Robin Dunn
>
> .../wxmodule.so: undefined symbol : __pure_virtual
>
> Can anybody help me or tell me what I did wrong ?
>

I've seen this before when using the RPM on different systems.  I think it is
a compatibility mismatch in the C++ library on your machine and on the one I
created the RPM on.  I think the only thing you can do is to build wxPython
yourself on your machine.  Please see the build instructions in README.txt

--
Robin Dunn
Software Craftsman
[hidden email]
http://AllDunn.com/robin/
http://AllDunn.com/wxPython/  Check it out!




_______________________________________________
wxPython-users maillist  -  [hidden email]
http://starship.python.net/mailman/listinfo/wxpython-users